Locatie

Dorpskerk Durgerdam (Amsterdam-Noord)
Durgerdammerdijk 76
1026 CB Amsterdam

Op de Durgerdammerdijk sla je bij het café/hotel ZuyderZiel dat momenteel verbouwd wordt, landinwaarts het kerkenpad op. Parkeren kan gratis aan het einde van het kerkenpad bij voetbalvereniging DRC.

Google Maps: https://www.google.com/maps?q=Kerk+van+Durgerdam,+Durgerdammerdijk+76,+1026+CG+Amsterdam&ftid=0x47c60ed72fbdc5b9:0xbc7a6b5634b7b106&hl=nl-NL&gl=nl&entry=gps&g_ep=CAISBjYuMzUuNBgBIKzfAQ%3D%3D&g_st=im

.

Hoe kom je er

AUTO Achter de kerk is een grote parkeerplaats, gratis. Ga je met vrienden? Probeer dan te carpoolen.

FIETS de prachtige Nieuwendammerdijk begint in Amsterdam-Noord en is een van de mooiste fietstochten rond Amsterdam. Een OV fiets is te huur op Amsterdam Centraal. Vandaar is het een 40 minuten fietsen.

AANVULLEND OPENBAAR VERVOER (AOV) Als je hiervoor al een pas hebt, dan kun je tot een uur van tevoren een rit inplannen. Meer info hierover via deze link.

De Belbus: met MOKUMFLEX reis je voor slechts € 2,75 met een taxi binnen de aangewezen gebieden in Landelijk Noord. Vooraf registreren is niet nodig; je kunt dus direct gebruik maken van deze vervoersdienst! Meer info via https://www.staxi.nl/mokumflex/ (klik rechtsboven op boek nu of ga rechtstreeks naar de bestelpagina). Halte Durgerdam, Durgerdammerdijk 82 is op een steenworp afstand van de kerk, op de dijk, vlakbij de afslag naar de dorpskerk (de kerk is ca. 100 meter landinwaarts). Mogelijke ophaalpunten zijn bij o.a. Station Noord (Amsterdam, Station Noord) en Zeeburgereiland (Zuiderzeeweg oost (lijn 26))Ander OPENBAAR VERVOER Halte Liergouw, daarvandaan is het nog een half uur lopen naar de dorpskerk van Durgerdam. Kijk op www.9292.nl voor meer info en een routeplanner.

TAXI Goedkope opties zijn Staxi (www.staxi.nl) en Uber (www.uber.com)